espa banner

Luxury Coach Rental & Tours Services

Κύριος στόχος μας είναι η ποιότητα

ribbon

Η αγάπη μας για τον τουρισμό, τη χερσαία μεταφορά ανά τον κόσμο και η εμπειρία μας, μας οδήγησαν να επεκταθούμε επιχειρηματικά και να ιδρύσουμε την εταιρεία μας το 2001. Η έδρα της εταιρείας μας είναι στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μάθετε για τον στόλο μας

Τα ιδιόκτητα λεωφορεία της εταιρείας μας είναι πάντα στη διάθεση των πελατών μας.

Όλα τα λεωφορεία μας διαθέτουν:

Κάντε κράτηση εδώ

bell
Η άμεση επικοινωνία και η ευελιξία στην εξυπηρέτηση είναι ένα από τα δυνατά σημεία της Cretan Buses. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24 ώρες το 24ώρο, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.

Σε ποιούς απευθυνόμαστε:

Συνεργαζόμαστε με διοργανωτές συνεδρίων και εκθέσεων για τη μεταφορά των πελατών τους, αλλά και για εκδρομές και ξεναγήσεις.

Σκοπός μας είναι να συμβάλλουμε στη βελτίωση του ελληνικού συνεδριακού προϊόντος.

Ένα παράδειγμα δουλειάς μας ήταν το 20o Πανελλήνιο Αιματολογικό Συνέδριο που έγινε στην Κρήτη το Νοέμβριο του 2009, σε συνεργασία με την εταιρία “ΕΨΙΛΟΝ CONGRESS”.

Η Cretan Buses συνεργάζεται με κάθε φύσης συλλόγους και οργανισμούς, οι οποίοι επιθυμούν την άνετη, ασφαλή και ποιοτική μεταφορά των μελών τους.

Επίσης, αναλαμβάνουμε εκδρομές και ξεναγήσεις σε συνεργασία με έμπειρους ξεναγούς.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τις οδικές μεταφορές για αθλητικά σωματεία σε όλη την Κρήτη, που έρχονται για αγώνες, προπονήσεις ή φιλικά παιχνίδια. Χρειάζεται να μετακινηθείτε εκτός Κρήτης; Η Cretan Buses αναλαμβάνει την ασφαλή και αξιόπιστη μεταφορά του αθλητικού σωματείου ή συλλόγου σας!

Πρόσφατο παράδειγμα είναι ο Παγκύπριος Αθλητικός Σύλλογος που μας εμπιστεύτηκε για τις μετακινήσεις του.

Η Cretan Buses, διοργανώνει σχολικές εκδρομές σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με τουριστικά γραφεία με απόλυτη ασφάλεια και συνέπεια.

Το προσωπικό μας είναι έμπειρο σε σχολικές εκδρομές και τα λεωφορεία μας τηρούν όλες τις νόμιμες προδιαγραφές για την ασφαλή και άνετη μετακίνηση των μαθητών. Στις σχολικές εκδρομές υπάρχει πάντα η δυνατότητα να παρευρίσκεται κάποιος συνοδός από την εταιρία μας.

Η Cretan Buses συνεργάζεται με ταξιδιωτικά γραφεία και Tour Operators από την Ελλάδα και το εξωτερικό για την μεταφορά των τουριστών από και προς αεροδρόμια/λιμάνια/σταθμούς ΚΤΕΛ/ξενοδοχεία και οποιοδήποτε άλλο σημείο στην Κρήτη.

Η ευελιξία της Cretan Buses είναι τέτοια ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί με ακρίβεια και αμεσότητα στις απαιτήσεις του Tour Operator. Αναλαμβάνουμε private transfers, VIP transfers, μικρά και μεγάλα groups.

Το προσωπικό μας έχει άψογη συνεργασία με τους συνοδούς (reps) των Tour Operators. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε welcome services, εκδρομές (excursions) και shuttle service σε συνεργασία με τους Tour Operators και τα ταξιδιωτικά γραφεία.

Η Cretan Buses προσφέρει άνετες, ασφαλείς και ποιοτικές μεταφορές για εταιρικά ταξίδια.

Στην Cretan Buses κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι ένα ταξίδι για την εταιρία και καταφέρνουμε πάντα να ικανοποιούμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Η εταιρία μας συνεργάζεται με τουριστικά γραφεία από όλη την Ελλάδα ή με τις εταιρίες απευθείας.

Στους λοιπούς ενδιαφερόμενους ανήκουν μεμονωμένοι ή ομάδες ανθρώπων όπως επιβάτες κρουαζιερόπλοιων, μέλη Κ.Α.Π.Η. ή οργανωμένες εκδρομές κάθε είδους.

 
 

– Κρουαζιέρες

Μεταφορές από/προς κρουαζιερόπλοια, shuttle services, εκδρομές (excursions)

 
 

– ΚΑΠΗ

Μεταφορές για ΚΑΠΗ σε όλη την Κρήτη. Υπηρεσίες συνοδών και ξεναγών.

 
 

– VIP μεταφορές

Μεταφορές για VIP πρόσωπα με πολυτελή αυτοκίνητα/ταξί σε όλη την Κρήτη.

 
 

– Μεμονωμένοι Πελάτες

Μεταφορές για μεμονωμένους πελάτες, υπηρεσίες συνοδών και ιδιωτικών ξεναγήσεων.

Η καλύτερη επιλογή μετακίνησης

Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο των ασφαλών μετακινήσεων, περιηγήσεων και μεταφορών. Εξυπηρέτηση, συνέπεια και προγραμματισμός των διαδρομών σας από έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Το πρώτο μας μέλημα η δική σας ασφάλεια και η καλύτερη δυνατή διαδρομή για ένα ευχάριστο και άνετο ταξίδι. 

Για το ταξίδι σας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, η Cretan Buses είναι εδώ.

crete-bus-11
bus-seats

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Η εμπειρία και η υποδομή, μας δίνουν την δυνατότητα να εξελισσόμαστε μέρα με τη μέρα. Απο έναν απογευματινό γύρο πόλης έως ένα πολυήμερο ταξίδι ο εξοπλισμός των λεωφορείων μας παρέχει την ασφάλεια και τη σιγουριά για ένα άνετο ταξίδι.

  1. Οι έμπειροι οδηγοί μας είναι ευπρεπείς και διακριτικοί.
  2. Η άμεση ανταπόκριση που παρέχουμε με ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας όλο το 24ωρο!
  3. Εγγύηση ασφαλούς μετακίνησης.